W roku 2019 otrzymaliśmy kwotę 65 zł z tytułu wpłat 1% na Fundację Rytm Gliwice. Przydzieliliśmy ją do funduszu Fundacji Rytm Gliwice, który na dzień 20.10.2019 wynosi 406 zł. Dziękujemy wszystkim za wpłaty. Jeśli Państwo mogą - prosimy o dalsze wpłaty 1% na podane niżej konto fundacji. Serdecznie dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą kwotę na ten cel i pozdrawiamy wszystkich przekazujących te kwoty. Bardzo dziękujemy STUDIO VTV1 z Wrocławia za wpłatę 100 zł na rzecz Fundacji Rytm Gliwice w dniu 19.10.2019, dzięki czemu fundusz wzrósł z 306 zł do 406 zł. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - w imieniu Rady Fundacji Rytm Gliwice, Prezes Marian Dragon.

Przed nami II edycja Ogólnopolskiego Festiwalu Wokalnego

Osób z Niepełnosprawnościami „Zaczarowany Mikrofon” (2020)

Na festiwal ten, a konkretnie jego koncerty eliminacyjne (marzec, czerwiec, wrzesień 2020 r.) można przez cały czas dokonywać zapisów. Koncerty eliminacyjne poprzedzane warsztatami wokalnymi odbędą się: 28.08.2020, 27.06.2020 i 26.09.2020, a koncert finalny 24.10.2020. Prosimy w tym celu kierować zapisy i zapytania na adres presto@presto.gliwice.pl. Jest to festiwal z nagrodami pieniężnymi i rzeczowymi.

Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ,

18 2030 0045 1110 0000 0360 6920

KRS Fundacji: 0000442065, Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Powiedz nam ile masz lat

Koncerty Konkursowe 2019

Eliminacje

Koncerty Eliminacyjne umożliwiają występ przed publicznością oraz ocenę przez jurorów, którzy są przedstawicielami świata muzyki (nauczyciele, soliści a także muzyczni działacze). Oprócz występu przed publicznością i oceny, uczestnik ma możliwość konkurowania o dostanie się do finału Festiwalu RYTM Gliwice.

Terminy eliminacji i koncertów finalnych w roku 2018:
24.02, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

28.04, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

23.06, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

25.08, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

22.09, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

FINAŁY:

26.10 (dziecięcy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
27.10 (młodzieżowy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
Kategoria dziecięca - do 13 lat. Kategoria młodzieżowa - powyżej 13 lat.

Pobierz Formularz zgłoszeniowy

Regulamin koncertów eliminacyjnych i finalnych Festiwalu Rytm Pro Arte Gliwice

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png