Fundacja Rytm Gliwice prowadzi w roku 2019 I ogólnopolski festiwal wokalny osób z niepełnosprawnościami "Zaczarowany mikrofon". Na festiwal ten, a konkretnie jego koncerty eliminacyjne (pierwszy był w marcu 2019) można przez cały czas dokonywać zapisów. Kolejne koncerty eliminacyjne poprzedzane warsztatami wokalnymi odbędą się: 22.06.2019 i 28.09.2019. Prosimy w tym celu kierować zapisy i zapytania na adres presto@presto.gliwice.pl. Koncert finalny 19 października 2019 r. Jest to festiwal z nagrodami pieniężnymi i rzeczowymi. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - w imieniu Rady Fundacji Rytm Gliwice, Prezes Marian Dragon, www.fundacjarytmgliwice.pl

Gdyby ktoś z Państwa chciał wpłacić bezpośrednio na konto Fundacji Rytm Gliwice jakąś kwotę - dla wsparcia organizowanego przez Fundację - Ogólnopolskiego Festiwalu Wokalnego Osób z Niepełnosprawnościami - bardzo prosimy skorzystać z danych:
Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ, 18 2030 0045 1110 0000 0360 6920
KRS Fundacji: 0000442065,Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Powiedz nam ile masz lat

Koncerty Konkursowe 2018

Eliminacje

Koncerty Eliminacyjne umożliwiają występ przed publicznością oraz ocenę przez jurorów, którzy są przedstawicielami świata muzyki (nauczyciele, soliści a także muzyczni działacze). Oprócz występu przed publicznością i oceny, uczestnik ma możliwość konkurowania o dostanie się do finału Festiwalu RYTM Gliwice.

Terminy eliminacji i koncertów finalnych w roku 2018:
24.02, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

28.04, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

23.06, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

25.08, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

22.09, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

FINAŁY:

26.10 (dziecięcy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
27.10 (młodzieżowy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
Kategoria dziecięca - do 13 lat. Kategoria młodzieżowa - powyżej 13 lat.

Pobierz Formularz zgłoszeniowy

Regulamin koncertów eliminacyjnych i finalnych Festiwalu Rytm Pro Arte Gliwice

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png