W tym roku otrzymaliśmy kwotę 139 zł z tytułu wpłat 1% na Fundację Rytm Gliwice. Przydzielimy ją asystentowi Eliminacji Szkolnych Wokalnych roku 2018. Dziękujemy wszystkim za wpłaty, zwłaszcza pani dr Sylwii Jakubiec i wolontariuszowi Lesławowi Grąbczewskiemu. Na rok 2018 można już teraz dokonywać wpłat na rzecz młodych artystów i osób angażujących się w pracę dla nich. Serdecznie dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą kwotę na ten cel i pozdrawiamy wszystkich przekazujących te kwoty.

Powiedz nam ile masz lat

Koncerty Konkursowe 2018

Eliminacje

Koncerty Eliminacyjne umożliwiają występ przed publicznością oraz ocenę przez jurorów, którzy są przedstawicielami świata muzyki (nauczyciele, soliści a także muzyczni działacze). Oprócz występu przed publicznością i oceny, uczestnik ma możliwość konkurowania o dostanie się do finału Festiwalu RYTM Gliwice.

Terminy eliminacji i koncertów finalnych w roku 2018:
24.02, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

28.04, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

23.06, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

25.08, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

22.09, Perełka, Studzienna 6 Gliwice

FINAŁY:

26.10 (dziecięcy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
27.10 (młodzieżowy) ''Mrowisko'' Gliwice, Pszczyńska 85 (koło Lidla)
Kategoria dziecięca - do 13 lat. Kategoria młodzieżowa - powyżej 13 lat.

Pobierz Formularz zgłoszeniowy

Regulamin koncertów eliminacyjnych i finalnych Festiwalu Rytm Pro Arte Gliwice

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png