Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ,

18 2030 0045 1110 0000 0360 6920

KRS Fundacji: 0000442065, Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Wolontariusze: Ada Kłopotowska

Od niedawna jestem związana z RYTMem. Od pierwszego spotkania w siedzibie stowarzyszenia zauroczyła mnie atmosfera tworzona przez członków oraz poszczególnych uczestników Gliwickich Koncertów Konkursowych. Aż dziw, że wcześniej nie nawiązała się współpraca między nami biorąc pod uwagę, iż od dziecka mieszkam w sąsiedztwie Stowarzyszenia Muzycznego, a także przez wiele lat byłam harcerką należącą do drużyny, której siedziba mieściła się drzwi w drzwi z placówką oraz faktu, że nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. Tym milej, iż teraz mogę być tak blisko niej, niemalże być jej częścią. Ponadto jestem studentką V roku Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, uwielbiającą czynny wypoczynek na dwóch kółkach, a także podczas wędrówek w polskich górach, Tatrach i Karkonoszach, a przy deficytach budżetowych i czasowych w Beskidzie Śląskim i Żywieckim.