Uczestniczka koncertu finalnego festiwalu młodzieżowego 2018 - Julia Zalewska

Julia Zalewska zaczęła swoją przygodę ze śpiewaniem w wieku 10 lat. Od 11 roku życia udziela się na kanale StudioDlaCiebie z Opola, gdzie nagrała kilkanaście coverów. Uczestniczyła w projekcie płytowym tego Studia, gdzie zaśpiewała dwa utwory na płycie " Bezpieczne Piosenki". W 2014 roku wraz z młodszą siostra Mileną została zaproszona do programu " Pytanie na śniadanie" w związku z bardzo dużą ilością odsłon na kanale StudioDlaCiebie. W 2015 roku Julia zaprezentowała swoją interpretację utworu " Hallelujah" na płycie rozpowszechnianej przez Empik z cyklu „Dobre Piosenki" poświęconej twórczości Leonarda Cohena. W 2017 roku ukazał się autorski singiel Julii "Unclouded Head" dostępny na platformach cyfrowych. Od 2016 do teraz Julia uczęszcza na zajęcia wokalne do MOK-u w Kędzierzynie Koźlu prowadzone przez P. Justynę Sikorę. Julia poza śpiewem interesuje się fotografią. Jej pasją jest nauka j. angielskiego i pisanie tekstów piosenek. Podczas koncertu Julia zaśpiewa utwór " Gdybyś" - Grażyny Łobaszewskiej.