Uczestniczki koncertu finalnego festiwalu młodzieżowego 2018 - Zespół "Trio Mio"

Zespół " Trio mio" zaśpiewa piosenkę:  ''Chcę być Kopciuszkiem''. Wykonawcy: Emilka Paul, Anna Pszonak, Agnieszka Pszonak. Zespół Trio Mio tworzymy od  ponad   dwóch lat. Śpiewamy od zawsze,  a swoje umiejętności w tym zakresie doskonalimy w Studiu Artystycznym MACIEJ w Zabrzu. Każda z nas śpiewa również solowo, biorąc udział w konkursach i festiwalach. Lubimy zwierzęta, Emilka  gra na gitarze. lubi lody i żelki, jest towarzyska i lubi dużo mówić. Ania lubi rysować oraz dużo  śpiewać. Agnieszka natomiast spełnia się w teatrze oraz uczy się gry na skrzypcach w Państwowej Szkole Muzycznej w Gliwicach. Bardzo lubi oglądać filmy.