Uczestnicy Eliminacji 2018 - Duet Maria Cebula i Karol Rosołek

Należę do trzech teatrów i zespołu. Od 3 roku życia uczę się gry na skrzypcach. W przyszłości chciałabym być aktorką i śpiewać. Miałam już kilka sukcesów muzycznych i teatralnych, ale pragnę dalej się rozwijać.

Mam na imię Karol, mam 17 lat i pochodzę z Bytomia. Jestem bardzo wrażliwym człowiekiem wierzącym w miłość, prawdę i szacunek, romantycznym chłopakiem, który jest po prostu sobą. Gdybym miał określić, czym jest dla mnie muzyka, powiedziałbym, że matką, żoną i córką. Nie ograniczam się co do gatunku - słucham i śpiewam wszystko, piszę własne teksty. W przyszłości zamierzam założyć własny zespół, gdzie liczy się grupa, nie tylko wokalista. Chcę nieść pozytywny przekaz - prawdę i dobro dla ludzi, to czego sam oczekuję od siebie i innych ludzi.