Uczestnicy koncertu finalnego festiwalu dziecięcego 2018 - Duet Wiktoria i Konrad

Od 5 lat należą do Zespołu Wokalnego Włóczykije przy Fundacji Wspierania Talentów Dzieci, Młodzieży i Dorosłych Włóczykije w Kozach. Duet debiutuje, wraz z Zespołem WŁÓCZYKIJE jest laureatem wielu ogólnopolskich i  międzynarodowych konkursów i festiwali. I Wiktoria i Konrad są laureatami pierwszych miejsc i Grand Prix Festiwalu Młodego Aktora obejmującego swym zasięgiem całą Polskę Południową. Aktualnie kontynuowana nauka Szkoła Podstawowa w Czańcu, klasa VI. Zainteresowania: Wiktoria: Aktorstwo, śpiew i akrobatyka. Konrad melorecytacja - poezja śpiewana, aktorstwo i matematyka. Plany na przyszłość: Żyć tak aby być szczęśliwym.