W tym roku otrzymaliśmy kwotę 139 zł z tytułu wpłat 1% na Fundację Rytm Gliwice. Przydzielimy ją asystentowi Eliminacji Szkolnych Wokalnych roku 2018. Dziękujemy wszystkim za wpłaty, zwłaszcza pani dr Sylwii Jakubiec i wolontariuszowi Lesławowi Grąbczewskiemu. Na rok 2018 można już teraz dokonywać wpłat na rzecz młodych artystów i osób angażujących się w pracę dla nich. Serdecznie dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą kwotę na ten cel i pozdrawiamy wszystkich przekazujących te kwoty.

Mateusz Krautwurst - gwiazda koncertu finalnego festiwalu młodzieżowego

Mateusz Krautwurst - producent muzyczny, najwyższy stopniem twórca ZAiKS (ponad 200 utworów słowno-muzycznych), wokalista o jazzowym wykształceniu, finalista pierwszej edycji The Voice Of Poland. Współpracował koncertowo z najpopularniejszym w Europie chórem gospel - The London Community Gospel Choir, a na rodzimym rynku z Kayah czy Orkiestrą Adama Sztaby oraz z własnym big-bandem (Teatr Wielki w Warszawie, 2016).

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png