W roku 2019 otrzymaliśmy kwotę 65 zł z tytułu wpłat 1% na Fundację Rytm Gliwice. Przydzieliliśmy ją do funduszu Fundacji Rytm Gliwice, który na dzień 20.10.2019 wynosi 406 zł. Dziękujemy wszystkim za wpłaty. Jeśli Państwo mogą - prosimy o dalsze wpłaty 1% na podane niżej konto fundacji. Serdecznie dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą kwotę na ten cel i pozdrawiamy wszystkich przekazujących te kwoty. Bardzo dziękujemy STUDIO VTV1 z Wrocławia za wpłatę 100 zł na rzecz Fundacji Rytm Gliwice w dniu 19.10.2019, dzięki czemu fundusz wzrósł z 306 zł do 406 zł. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - w imieniu Rady Fundacji Rytm Gliwice, Prezes Marian Dragon.

Przed nami II edycja Ogólnopolskiego Festiwalu Wokalnego

Osób z Niepełnosprawnościami „Zaczarowany Mikrofon” (2020)

Na festiwal ten, a konkretnie jego koncerty eliminacyjne (marzec, czerwiec, wrzesień 2020 r.) można przez cały czas dokonywać zapisów. Koncerty eliminacyjne poprzedzane warsztatami wokalnymi odbędą się: 28.08.2020, 27.06.2020 i 26.09.2020, a koncert finalny 24.10.2020. Prosimy w tym celu kierować zapisy i zapytania na adres presto@presto.gliwice.pl. Jest to festiwal z nagrodami pieniężnymi i rzeczowymi.

Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ,

18 2030 0045 1110 0000 0360 6920

KRS Fundacji: 0000442065, Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Klauzula RODO

Klauzula RODO (Rozporządzenie o ochronie danych osobowych)

Uczestniku festiwalu - administratorem Twoich danych jest Fundacja Rytm Gliwice z siedzibą w [44-100 Gliwice, ul. T.Kościuszki 21/7], wpisana do KRS pod numerem 0000442065, NIP: [631-264-76-48], REGON: [243-115-120]. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: [ Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ]. Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem [44-100 Gliwice, ul. T.Kościuszki 21/7].

Podane przez Ciebie dane osobowe (nazwisko, imię, adres, mail, telefon, opiekun muzyczny, niepełnosprawność fizyczna lub intelektualna, dane dotyczące śpiewanej piosenki, podkład, nota, zdjęcie) będą gromadzone w katalogu komputerowym i na karcie koncertu, a także na stronie internetowej (tylko nota i zdjęcie) w następujących celach:

– wykonania umowy udziału w warsztatach i koncertach (eliminacyjne, finalny) – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy,

– marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,

– finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego,

– obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń – do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego.

Dane chronione są przed nieupoważnionym dostępem fizycznym do dokumentów w komputerze i do kart koncertów w segregatorach.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze [44-100 Gliwice, ul. T.Kościuszki 21/7] lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: [ Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ]. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez fundację w ramach zawieranych z Tobą umów (realizacja festiwalu).

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png