Uczestniczka Eliminacji 2019 - Magdalena Burdziak

Nazywam się Magdalena Burdziak. Mieszkam w Sosnowcu. Obecnie uczęszczam do VI LO im.Janusza Korczaka w Sosnowcu do klasy 3. Jednym z moich największych zainteresowań jest muzyka i śpiew. Każdą wolną chwilę poświęcam na śpiewanie. Moimi ulubionymi wokalistkami są: Natalia Szroeder oraz Sylwia Grzeszczak. Moje ulubione piosenki to: "Lustra", "Porównania", "Tamta dziewczyna" oraz "Małe rzeczy". Lubię spędzać czas na spacerach z rodzicami oraz spotykać się z przyjaciółmi. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi. Moją kolejną pasją jest stylizacja paznokci. To właśnie tym chciałabym się zajmować w przyszłości. Marzę o otwarciu własnego małego salonu stylizacji paznokci, w którym wykonywałabym paznokcie metodą żelową oraz hybrydową.

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png