Uczestniczka Eliminacji 2019 - Agnieszka Krząstek

Mam  na imię  Agnieszka.  Z zawodu jestem rehabilitantem, muzykoterapeutą. Pracuję  z dziećmi niepełnosprawnymi we Wrocławiu  Moją  pasją  jest muzyka.  Jest to oaza  na lepsze jutro.  Jestem osobą otwartą, ciepłą, z poczuciem humoru. Pomimo  tego że  jestem osobą  niepełnosprawną  z orzeczoną 1 grupą (przeszczep - stan ogólny - oczy)  staram  się dawać odbiorcom  pozytywne wrażenia, ale również  i zadyszkę,  nawet u tych odbiorców o doskonałej kondycji fizycznej. Uważam, że nieważne, czy jesteś gruby, czy chudy, młody czy stary, Marzenia warto spełniać!!!  Ja  w  życiu  z wielu  rzeczy zrezygnowałam   na rzecz muzyki, i wiem  że  to  jak wyglądam, i jaki mam przekaz  względem ludzi   to  jest  moją najwyższą wartością którą otrzymałam  z góry... Nie mówię, że  jest lekko, ale pasja trzyma Mnie za rękę,  a  ja staram się być potrzebna, gdy widzę radość  u osób MNIE SŁUCHAJĄCYCH.

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png