Fundacja Rytm Gliwice prowadzi w roku 2019 I ogólnopolski festiwal wokalny osób z niepełnosprawnościami "Zaczarowany mikrofon". Na festiwal ten, a konkretnie jego koncerty eliminacyjne (pierwszy był w marcu 2019) można przez cały czas dokonywać zapisów. Kolejne koncerty eliminacyjne poprzedzane warsztatami wokalnymi odbędą się: 22.06.2019 i 28.09.2019. Prosimy w tym celu kierować zapisy i zapytania na adres presto@presto.gliwice.pl. Koncert finalny 19 października 2019 r. Jest to festiwal z nagrodami pieniężnymi i rzeczowymi. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - w imieniu Rady Fundacji Rytm Gliwice, Prezes Marian Dragon, www.fundacjarytmgliwice.pl

Gdyby ktoś z Państwa chciał wpłacić bezpośrednio na konto Fundacji Rytm Gliwice jakąś kwotę - dla wsparcia organizowanego przez Fundację - Ogólnopolskiego Festiwalu Wokalnego Osób z Niepełnosprawnościami - bardzo prosimy skorzystać z danych:
Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ, 18 2030 0045 1110 0000 0360 6920
KRS Fundacji: 0000442065,Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Juror Eliminacji 2019 - Joanna Blacha

Muzykoterapeutka, pedagog, nauczycielka rytmiki. Absolwentka Akademii Muzycznej im. Karola Szymanowskiego w Katowicach, specjalność muzykoterapia. Od kilku lat prowadzi profesjonalną terapię muzyką dla osób z zaburzeniami rozwojowymi (autyzm, Zespół Aspergera) w szkole podstawowej oraz zajęcia rytmiki z dziećmi w wieku przedszkolnym. Po pracy – członkini amatorskiego zespołu rockowo-bluesowego, klawiszowiec.

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png