Fundacja Rytm Gliwice prowadzi w roku 2019 I ogólnopolski festiwal wokalny osób z niepełnosprawnościami "Zaczarowany mikrofon". Na festiwal ten, a konkretnie jego koncerty eliminacyjne (pierwszy był w marcu 2019) można przez cały czas dokonywać zapisów. Kolejne koncerty eliminacyjne poprzedzane warsztatami wokalnymi odbędą się: 22.06.2019 i 28.09.2019. Prosimy w tym celu kierować zapisy i zapytania na adres presto@presto.gliwice.pl. Koncert finalny 19 października 2019 r. Jest to festiwal z nagrodami pieniężnymi i rzeczowymi. Serdecznie wszystkich pozdrawiam - w imieniu Rady Fundacji Rytm Gliwice, Prezes Marian Dragon, www.fundacjarytmgliwice.pl

Gdyby ktoś z Państwa chciał wpłacić bezpośrednio na konto Fundacji Rytm Gliwice jakąś kwotę - dla wsparcia organizowanego przez Fundację - Ogólnopolskiego Festiwalu Wokalnego Osób z Niepełnosprawnościami - bardzo prosimy skorzystać z danych:
Konto Fundacji Rytm Gliwice: Bank BGŻ, 18 2030 0045 1110 0000 0360 6920
KRS Fundacji: 0000442065,Nip Fundacji: 631-264-76-48, Regon Fundacji: 243-115-120

Uczestniczka Eliminacji 2019 - Katarzyna Adamczyk-Drożyńska

Śpiew jest moja ogromną pasją, lubię śpiewać utwory z przekazem, z życiowymi tekstami. Moją kolejną pasją jest malarstwo intuicyjne, którego tematyką są przeważnie anioły. Uczęszczam również na warsztaty plastyczne metodą puentylizmu. Jestem założycielką grupy ,,Razem Łatwiej,, działającej do chwili obecnej przy MOK Sławków, w dalszym ciągu biorę aktywny udział w zajęciach kultularno-oświatowych grupy. Biorę udział w regionalnych konkursach wokalnych i plastycznych. Lubię również fotografować przyrodę. Plany na przyszłość: Moim marzeniem jest dalszy rozwój wokalny i plastyczny. Chciałabym motywować swoim przykładem innych niepełnosprawnych, by nie poddawali się chorobie i spełniali swoje marzenia. Ponieważ od listopada jestem Radną Miasta Sławkowa, chciałabym w swoim mieście stworzyć większe możliwości rozwoju dla osób niepełnosprawnych i starszych.

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png