W tym roku otrzymaliśmy kwotę 139 zł z tytułu wpłat 1% na Fundację Rytm Gliwice. Przydzielimy ją asystentowi Eliminacji Szkolnych Wokalnych roku 2018. Dziękujemy wszystkim za wpłaty, zwłaszcza pani dr Sylwii Jakubiec i wolontariuszowi Lesławowi Grąbczewskiemu. Na rok 2018 można już teraz dokonywać wpłat na rzecz młodych artystów i osób angażujących się w pracę dla nich. Serdecznie dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą kwotę na ten cel i pozdrawiamy wszystkich przekazujących te kwoty.

Fundacja Rytm Gliwice

ul. Kościuszki 21/7

44-100 Gliwice

___________________________

Michał Czaplicki - dobry duch fundacji

Michał Czaplicki - pierwsza linia kontaktu Fundacji Rytm Gliwice. Użycza swojego głosu jako lektor, angażując się w produkcje lektorskie. Uwielbia poznawać utalentowanych ludzi z pasjami, dlatego regularnie pomaga przy organizacji Festiwalu, z którym związany jest od wielu lat. Od początku bacznie obserwował działania organizatora, pomagał w bieżącej organizacji pracy, kierował koncertami. Teraz wspomaga organizatora dobrą radą i pomocą podczas koncertów.

Znajdź nas:

http://rytm.kei.pl/images/stories/youtube-icon.png http://rytm.kei.pl/images/stories/facebook-icon.png http://rytm.kei.pl/images/festiwal_proarte/proarte_logo.png